Elton John: ”Michael Jackson oli mielisairas”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan muusikko Elton John on avautunut tuoreessa muistelmakirjassaan Michael Jacksonista. Johnin mukaan popin kuningas kärsi vakavista mielenterveysongelmista.

Elton John kertoo tunteneensa Jacksonin jo tämän ollessa 13-14 -vuotias. Muusikko kertoo tähden olleen kiltti lapsi, joka varttuessaan alkoi eristäytymään ympäröivästä maailmasta ja todellisuudesta Elviksen tavoin.

– Joka kerta kun näin Jacksonin hänen myöhempinä vuosinaan mietin, kuinka miesraukan pakka oli sekaisin. Enkä tarkoita sitä hilpeällä tavalla. Hän oli aidosti mielisairas, John paljastaa TMZ:n mukaan.

Elton John kertoo kutsuneensa Jacksonin erään kerran juhliinsa. Jossain vaiheessa tähti vain katosi ja hänet löydettiin pelaamasta videopelejä talonmiehen pojan kanssa. Tähden mukaan Jackson ei vain kyennyt tulemaan toimeen aikuisten seurassa.