Instagram-povipommi on Kim Kardashianin kaksoisolento

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian on tyyli-ikoni monille naisille, mutta harva onnistuu näyttämään häneltä niin paljon kuin kauneusbloggari Sonia Ali. Hän on kuin suositun realitytähden ilmetty kaksoisolento.

Brittiläinen Sonia Ali ylläpitää sisarensas Fyzan kanssa kauneudenhoitoon keskittyvää oniaxfyza-tiliä Instagramissa. Heidän seuraajansa ovat hämmästelleet Sonian ja Kimin yhdennäköisyyttä.

Myös Sonian sisko Fyza näyttää hämmästyttävän paljon toiselta Kardashianit-tähdeltä. Hänen on kommentoitu muistuttavan ulkonäöltään Kimin pikkusiskoa, miljardööri Kylie Jenneriä.

 

View this post on Instagram

Recreation of @kimkardashian makeup look by me on Sonia using only drugstore brands! Last slide for products & details BELOW 👇🏽💋 FACE @bourjoisparis healthy mix foundation in no57 @goshofficial high coverage concealer in 003 sand @makeuprevolution camouflage concealer palette for cream contour @goshofficial waterproof loose powder to bake in 001 transparent @revlon colorstay not just nudes eye palette @maxfactor miracle contour sculpt and highlight for powder contour in medium deep @maxfactor masterpiece high precision liquid liner @lorealmakeup miss baby roll mascara @lorealmakeup highlight palette in 01 warm glow @revlon blush in 003 mauvelous @bourjoisparis lipliner in 14 sweet brownie @lorealmakeup chocolate liquid lips and @nyxcosmetics slip tease lip lacquer 👄 Stay tuned for more celebrity drug store recreation looks 💚💚💚 . #drugstoremakeup #recreation #makeupartist #makeuptutorials #kimkardashian #kimkmakeup #beauty #loreal #bourjois #goshmakeup #lorealmakeup #maxfactor

A post shared by Sonia + Fyza (@soniaxfyza) on

View this post on Instagram

it’s october 3rd 💖

A post shared by Sonia + Fyza (@soniaxfyza) on

View this post on Instagram

I ended Leo szn 🦁

A post shared by Sonia + Fyza (@soniaxfyza) on