Jennifer Anistonin kuvan yksityiskohdasta kohu – mitä puhelimen päällä on?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-hittisarjan tähti Jennifer Aniston ei ole ollut viime vuosina kovin aktiivisesti esillä julkisuudessa, mutta miljoonat fanit ovat toki hänelle edelleen uskollisia. Eilen Jennifer yllätti faninsa liittymällä Instagramiin. Tänään tarkkasilmäisimmät yllättyivät toiseen keraan.

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Kuva: Jennifer Aniston, Instagram

Supertähden ensimmäinen Instagram-päivitys on noussut välittömästi nettihitiksi, sillä siinä hänet nähdään poseeraamassa yhdessä muiden Frendit-tähtien kanssa. Nyt kuvasta on noussut kohu, kun näyttelijöiden vieressä pöydällä olevan puhelimen päällä näyttää olevan valkoista jauhetta. Tiedossa ei ole onko kyseessä kenties leivinjauhetta vai kenties huumeita, mutta jauhe ei ole jäänyt huomaamatta.

Kuvansa yhteydessä Aniston toteaa, että nyt he ovat myös Instagram-ystäviä. Lisäksi hän moikkaa Instagramia. Kuva on saanut muutamassa tunnissa 700 000 tykkäystä, vaikka käyttäjätili blokattiin jostain syystä hetkeksi noin tunti sen avaamisen jälkeen.