Sara Sampaio viettelevänä alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken nouseviin mallilupauksiin. Hän sai taannoin selkäänsä Victoria’s Secret -alusvaatebrändin halutut siivet. Viime aikoina Sara on kuitenkin ollut melkoi harvakseltaan julkisuudessa.

https://www.instagram.com/p/B3pmlCeAdF7/

Tällä kertaa Sara Sampaio nähdään poseeraamassa upeassa kuvassa alusvaatteisillaan. Vaaleanpunaiset alusvaatteet pääsevät mallikaunottaren yllä oikeuksiinsa.

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. 25-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet.