Jennifer Anistonin kuva sekoitti julkkisnaiset – odottamaton seuraus Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-hittisarjan tähti Jennifer Aniston ei ole ollut viime vuosina kovin aktiivisesti esillä julkisuudessa, mutta miljoonat fanit ovat toki hänelle edelleen uskollisia. Eilen Jennifer yllätti faninsa liittymällä Instagramiin ja kuva aiheutti heti kohua, sillä siinä taustalla näkyvän kännykän päällä nähtiin valkoista jauhetta.

Kuva: Jennifer Aniston, Instagram

Aniston sekoitti internetin Instagramiin ilmestymisellään ja hän sai vuorokaudessa ennätysmäisesti lähes 10 miljoonaa seuraajaa. Samalla lukemattomat julkkisnaiset ryhtyivät julkaisemaan omia arkistokuviaan Anistonista, ja niitä ilmestyy verkkoon edelleen. Kuvia ovat julkaisseet muun muassa Salma Hayek, Kate Bosworth, Reese Witherspoon ja Malin Akerman.