Poliisi julkaisi kuvan – tunnistatko Kuopion kaupparyöstäjän?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi etsii Kuopiossa Pyörönkaarella lauantaina 28. syyskuuta kello 14:50 elintarvikekaupan ryöstänyttä miestä. Mies oli uhannut kaupan henkilökuntaa veitsellä ja saanut haltuunsa pienen summan rahaa.

Kaupan henkilökuntaan kuuluva mies lähti seuraamaan tekijää. Hän sai ryöstäjän veitsestä lieviä, mutta sairaalahoitoa vaativia vammoja käteensä. Tekijä iältään noin 20–25 vuotias, noin 170 senttimetriä pitkä ja hoikka. Kaupassa oli tapahtuma-aikaan muutamia asiakkaita.

Poliisi on nyt julkaissut kuvan tekijästä sekä hänen käyttämästään kirjeveitsestä. Ryöstäjällä oli päällään musta huppari ja käsineet. Hupparin hupussa teksti DNGRS ja DANGEROUS valkoisilla kirjaimilla. Ryöstäjä käytti tekovälineenä metallista kirjeveitseä johon oli kaiverrettu teksti JUUSO.

Poliisi pyytää vihjeitä ryöstäjän käyttämästä vaatetuksesta ja kirjeveitsestä. Vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen P. 029 5415232 tai vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisi