Stella Maxwellin yöasu paljasti rinnat – tätä asua ei monien yllä nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoisirlantilainen Stella Maxwell on mallikaunotar, joka varttui Belgiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Malliuransa 14-vuotiaana aloittanut Stella noteerattiin laajemmin vasta päästyään Victoria’s Secret -muotinäytöksen tähdeksi. Viime aikoina hän on jälleen aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Stella nähdään keikistelemässä peilin edessä yöasussa, joka jättää rinnat paljaaksi. Neitokainen peittelee intiimejä yksityiskohtia käsillään, mutta videosta käy hyvin selville millaisesta asusta on kyse. Tällaisia tuskin nähdään kovinkaan monen suomalaisen yllä.

28-vuotias Stella Maxwell on nähty viime aikoina poseeraamassa sosiaalisessa mediassa muun muassa upeissa alusvaatekuvissa sekä uima-altaalla melko niukassa mustassa uimapuvussa. Nykyisin Stellalla on 4,6 miljoonaa seuraajaa jo yksin Instagramissa.