Valokuvaaja haastoi Justin Bieberin oikeuteen vastaan – syynä valokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paparazzikuviin päätyminen on Justin Bieberin kaltaiselle, jo nuorena uransa aloittaneelle poptähdelle arkipäivää. Nyt häntä vastaan on nostettu kanne yhden otoksen jakamisesta sosiaalisessa mediassa.

Bieber jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän on poistumassa autosta julkkispastori Rich Wikerson Jr.:n kanssa. Kuvan ottaneen Richard Barberan mukaan poptähti julkaisi kuvan ilman asianmukaista lupaa.

Oikeuden pöytäkirjoissa ilmenee, että Barbera syyttää Bieberiä tekijänoikeuksien rikkomisesta. Yahoo-sivuston mukaan Barbera kertoo hankkivansa elantonsa ottamalla paparazzikuvia ja lisensoimalla ne medialle. Tiedossa ei ole, minkälaisia korvauksia valokuvaaja on vaatimassa Bieberiltä oikeudessa.

 

View this post on Instagram

Me and my guy @richwilkersonjr

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on