Kilpailu! Voita kahdelle 332 euron liput Bailupaatti-bileristeilylle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itämeren aalloilla MS Baltic Princessillä järjestetään odotettu Bailupaatti-bileristeily ensi viikonloppuna 26.-27. lokakuuta. Stara ja Bailupaatti järjestävät nyt lukijakilpailun, jossa palkintona on 332 euron arvoinen kahden hengen bileristeily A-luokan premium-hytissä.

Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo

Esiintymässä Bailupaatti-bileristeilyllä ovat muun muassa Petri Nygård, Portion Boys, Lukas Leon, Aste, Rosvosektori, Ollie ja Vanilla. Huippuesiintyjien ja tasokkaan hyvin lisäksi palkintoon kuuluu erikoisaamiainen ja juomakuponki. Voittaja arvotaan perjantaina 21. lokakuuta ja voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Voit osallistua arvontaan tykkäämällä Bailupaatin Facebook-sivusta sekä seuraamalla Bailupaattia Instagramissa tai Snapchatissa. Voit myös tägätä kommentteihin vähintään kolme ystävääsi, joiden kanssa lähtisit bileristeilylle. Kilpailuun voi osallistua myös kutsumalla kaveri mukaan Bailupaatin Facebook-tapahtumasivulle. Bailupaatille on vielä jäljellä muutamia lippuja, joita voi varata tästä.