George Clooneyn käly ongelmissa – tuomittiin vankilaan rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä George Clooneyn vaimonakin tunnetun ihmisoikeusasianajaja Amal Clooneyn sisko on ongelmissa lain kanssa. Hänet on tuomittu vankeuteen lukuisista rikkomuksista, kuten rattijuopumuksesta.

Singaporessa asuva Tala Alamuddin Le Tallec myönsi oikeudessa syyllistyneensä auton ajamiseen alkoholin vaikutuksen alaisena, ilman asianmukaista ajokorttia ja ilman vakuutusta. Lisäksi hän oli ajanut aviomiehensä BMW-autoa ilman hänen lupaa.

47-vuotias Le Tallec tuomittiin kolmen viikon vankeusrangaistukseen, minkä lisäksi hänen täytyy Straits times -lehden mukaan maksaa 5 750 euron edestä sakkoja. Kyseessä on naisen toinen tuomio rattijuopumuksesta Singaporessa. Hänet tuomittiin samasta rikoksesta vuonna 2013 kahden vuoden ajokieltoon.