Realitytähti karkotettiin Yhdysvalloista – vietiin vankilasta kotimaahansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Jerseyn täydelliset naiset -ohjelman tähti Teresa Giudice eli pitkään vankilaleskinä hänen miehensä Joe Giudicen istuttua petostuomiotaan kaltereiden takana. Tilanne sai uuden käänteen, kun Yhdysvallat päätti karkottaa Joen tuomion jälkeen hänen kotimaahansa Italiaan.

Joe Giudice vapautui tänä vuonna vankilasta kolmen vuoden rangaistuksen jälkeen. Hän yritti saada tuomion jälkeen lupaa Yhdysvalloissa asumiseen, mutta ei onnistunut. Hän asuu tällä hetkellä Napolissa, Italiassa. Vaimo ja lapset asuvat edelleen New Jerseyssä. Joe on laihtunut vankeusaikana ja keskustelee lastensa kanssa videopuhelujen välityksellä.

Mies on aloittanut uudet oikeustaistelut Italiasta käsin saadakseen Yhydsvaltojen kansalaisuuden takaisin. Hän haluaa myös ottaa avioeron vaimostaan sekä sopia lasten huoltajuudesta kahden maan välillä, RadarOnline uutisoi. New Jerseyn täydelliset naiset -televisio-ohjelmasta tutulla Teresa Giudicella on suhde 20 vuotta nuoremman Blake Schreckin kanssa.