Perhettä odotti karmiva näky – kellariin tulvi verta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Iowassa asuvan perheen kodin kellari on alkanut muistuttamaan kauhuelokuvan kuvauspaikkaa. Sen lattialle ilmestyi jopa 13 sentin kerros verta, ihraa, kudosta ja muuta teurasjätettä.

Lestinan perheen kellariin ilmestynyt eläinten veri ja kudos on peräisin lähellä sijaitsevasta lihakylmiöstä. Perhe on asunut Dahl’s Meat Locker -kylmiön läheisyydessä vuosikymmenen ajan, mutta ongelmat alkoivat vasta tämän vuoden lokakuun alussa.

Verivahinko tuhosi perheen kellariin säilömän omaisuuden, kuten lapsille säästetyn sängyn. Se saattaa myös aiheuttaa ongelmia perheen muuttosuunnitelmissa. Lestinat olivat juuri aikeissa myydä talon ongelman ilmetessä.

Dahl’s Meat Locker on Des Moines Register -lehden mukaan lupautunut auttamaan perhettä kellarin siivoamisessa. Lestinat asuvat väliaikaisesti sukulaisten luona verestä aiheutuvien terveyshaittojen vuoksi.