Spekulointi kiihtyy: Travis Scottin ja Kylie Jennerin ero sittenkin kolmiodraama?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fanit järkyttyivät äskettäin kosmetiikkayrittäjä Kylie Jennerin ja räppäri Travis Scottin erosta. Julkisuuteen annettiin tieto, että eroon ei liity kolmansia osapuolia, ja Stormi-tytön vanhemmat jatkavat eloa sovussa.

Tarkkanenäiset fanit ovat kuitenkin haistaneet erossa muutakin vilunkia. Tapahtumat ajoittuvat aina tämän vuoden kevääseen asti, kun Kylie Jennerin ja Travis Scottin kerrottiin riidelleen. Nainen syytti tällöin lapsensa isää pettämisestä. Julkisuuteen ei kuitenkaan paljastettu tarkempaa syytä, mistä epäilykset heräsivät.

Räppärin seurassa on kuitenkin aika ajoin nähty hänen vanha tuttavansa, 27-vuotias Instagram-malli Rojean Kar. Kaksikosta on dokumentoitu yhteiskuvia jo vuonna 2013. Satoja tuhansia seuraajia omaava nainen muutti äskettäin Instagram-tilinsä hetkellisesti yksityistilaan.

Samaan aikaan Kylie Jenner ja Travis Scott ilmoittivat erostaan. Fanit huomasivat Rojean Karin kuvissa kuitenkin tuttuja elementtejä. Yhdessä kuvassa näkyi taustalla Travis Scottin siniset Jordansit ja toisessa kuvassa Karin yllä oli Scottin baseball-takki. Hän kirjoitti äskettäin Instagramiin, että ei liity pariskunnan eroon, mutta asiasta on todisteena ainoastaan hänen sanansa, E! News uutisoi.

View this post on Instagram

hangry zoolander 😗

A post shared by @ yungsweetro on

View this post on Instagram

I’m always the captain 😋

A post shared by @ yungsweetro on