Kiveksille minikokoinen poreallas – lahjaidea vailla vertaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poreammeessa rentoutuminen tekee hyvää keholle ja mielelle. Nyt markkinoille ollaan tuomassa minikokoista poreallasta, joka on suunniteltu varta vasten kiveksiä varten.

Testicuzzi on paristoilla toimiva laite, jossa kivesten voi antaa levätä lämpimässä ja poreilevassa vedessä. Vaikka idea voi kuulostaa vitsiltä, vakuutetaan Testicuzzin sivuilla kyseessä olevan todellinen tuote.

Testicuzzi on tarkoitettu erityisesti kiveksille, jotka joutuvat kokemaan kovia esimerkiksi urheiluharrastuksen, pyöräilyn tai ratsastuksen aikana. Joulukuussa julkaistavia kivesporeammeita myydään ennakkoon 40 dollarin, eli noin 35 euron hintaan. Varakkaimmille on tarjolla myös 14 karaatin kullalla varustettu versio 10 000 dollarin hintaan.

 

Testicuzzi