Näin parit voivat tsempata toisiaan – oma rakas on paras kannustaja

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pariskunnat voivat päättää yhdessä elämänlaatunsa parantamisesta. Olipa sitten kyseessä unelma-ammattien saavuttaminen, kunnon kohottaminen tai terveellisten elämäntapojen omaksuminen, onnistuu se parhaiten molempien osapuolten lähtiessä hankkeeseen mukaan.

Pariskunnan osapuolet voivat potkia toisiaan persukselle silloin, kun luovuttaminen on lähellä. Jos he esimerkiksi päättävät juosta seuraavana kesänä kymmenen kilometriä, voivat he tehdä yhteisen treenisuunnitelman tavoitteen saavuttamiseksi. Jos he puolestaan haluavat oppia uuden kielen, voivat he toimia toistensa uskollisina apureina.

Tärkeintä on, että unelmat saavutetaan yhdessä. Samalla liitto lujittuu, eikä pariskuntaa estele mikään seuraavan tavoitteen suunnittelemisessa. Listatkaa yhteiset unelmat ja tavoitteet ja aloittakaa niiden toteuttaminen jo tänään! Yhdessä.