Selena Gomez vihjaa paluusta – fanit riemastuivat uutisesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selena Gomez on saanut faninsa sekaisin viimeaikaisten someviestien ansiosta. Tähti on vihjannut pitkään jatkuneen taukonsa musiikista olevan loppusuoralla.

Kaikki alkoi Gomezin julkaistua hellyttävän lapsuuskuvan itsestään. Fanien mielenkiinnon herätti erityisesti kuvateksti, jonka epäiltiin olevan lainaus uuden kappaleen sanoituksista. Myöhemmin tähti julkaisi uudemman kuvan, jossa hän poseeraa tumman läpikuultavan verhon takana.

Huhut saivat vahvistuksen Gomezin jaettua teatterin ulkopuolella kuvatun lyhyen videon, joka oli merkitty Spotify ja Amazon Music -tunnisteilla. Toistaiseksi ei ole tiedossa koska uutta musiikkia pääsee kuuntelemaan. Tähden terveysongelmien vuoksi neljä vuotta kestänyt tauko musiikista on kuitenkin mitä ilmeisimmin päättymässä pian.

 

View this post on Instagram

We always go into it blindly.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

View this post on Instagram

Rose colored glasses all distorted.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

View this post on Instagram

I saw the signs and I ignored it. @spotify

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on