Kuljettaja selvisi karmivasta onnettomuudesta – tukit syöksyivät tuulilasin läpi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Henkilöauton kuljettaja on selvinnyt säikähdyksellä kauhuelokuviin verratusta onnettomuudesta. Ajoneuvon lävistivät puutavara-autosta sitä päin kohti lentäneet tukit.

Yhdysvaltojen Georgiassa asuvan autoilijan kerrotaan kurotelleen jalkatilaan pudottamaansa esinettä kun hän ajoi kuorma-auton perään. Ajoneuvon kuljettamat puut lävistivät auton tuulilasin tavalla, joka olisi voinut saada aikaan pahaa jälkeä.

Koska kuljettaja oli onnettomuushetkellä kumarassa asennossa, tuli hän vahingossa väistäneeksi tukit. Palokunnan täytyi leikata 30-40 tukkia moottorisahoilla ennen kuin he edes pystyivät leikkaamaan autoa auki. Kuljettaja selvisi onnettomuudesta lievin vammoin, uutisoi CNN.

 

Advanced Extrication on Cleveland Hwy this morning. Great job guys! Patient had only minor injuries.

Publiée par Whitfield County Fire sur Vendredi 11 octobre 2019

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.