Tietoturvayhtiö paljasti: Näiden julkkisten googlaaminen voi olla riski

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tietoturvayhtiö McAfee on julkistanut listan internetin vaarallisimmista tähdistä vuonna 2019. Lista paljastaa, keiden julkisuuden henkilöiden nimiä googlaamalla saattaa todennäköisimmin törmätä haittaohjelmiin ja muihin riskeihin.

Listan ensimmäisellä sijalla on muun muassa Gilmoren tytöt ja The Handmaid’s Tale -sarjoista tuttu Alexis Bledel. Toiseksi riskialttein julkkis tänä vuonna on McAfeen mukaan talk show -juontaja James Corden.

Näyttelijät ja talk show -juotajat edustivat muutenkin listan kärkipäässä. Kolmannella sijalla on Game of Thrones -tähti Sophie Turner ja neljännellä puolestaan näyttelijä Anna Kendrick. Viidenneksi riskialttein googlaus on Lupita Nyong’o ja kuudenneksi Jimmy Fallon.

Suosikkitähtiä googlaavien kehotetaan olemaan tarkkoja sen suhteen, minkälaisia linkkejä he klikkailevat. Laittomia suoratoisto- ja latauspalveluja suositellaan välttämään, minkä lisäksi tietoturvaohjelmisto on syytä pitää ajan tasalla.

 

McAfee