Carmen Electra pysäyttävässä arkistokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti onkin nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla. Vielä Electra ei ole vetäytynyt julkisuudesta ja rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on niiden osalta edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Good morning 💋 @mysacredsymbol #mermaid

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Nyt Carmen Electra on kuitenkin palannut kulta-aikoihinsa ja julkaissut arkistojensa kätköistä kuvan sellaisena, jollaisena hänet muistetaan parhaiten. Tämän kuvan aikaan Electra oli miljoonien miesten päiväuni.

View this post on Instagram

See u soon !!!! #photography by @willycamden

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Carmen Electra muistetaan rooleistaan muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa. The Pussycat Dolls -yhtyeessäkin vaikuttanut tähti on yhdistetty vuosien varrella romanttisesti muun muassa Dennis Rodmaniin, Dave Navarroon ja Simon Cowelliin.