Pikkujoulujen kuuma trendi: ”Valoja ja palloja partaan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuonna partojen koristelusetistä, jossa kasvoihin pystyi asentamaan omat jouluvalot tunnelmaa luomaan. Nyt samalla idealla on toteutettu uudenlaisia koristelusettejä, joiden avulla voi ilahduttaa esimerkiksi firman pikkujouluissa.

Firebox-lahjatavaraliike on laajentanut parrankoristeluvalikoimaansa. Nyt on tullut myyntiin uudenlainen LED-valonauha sekä pelkästään pieniä joulupalloja sisältävä parran koristelusetti. Palloissa on pieniä klipsuja, joiden avulla tunnelmalliset koristeet pysyvät paikoillaan.

Vaikka metsuripartabuumi on väistymässä, haluaa osa miehistä kunnioittaa hartaudella kasvattamiaan kasvokarvoja. Siksi ne voi myös koristella asianmukaisesti juhlatunnelmaan. Setit maksavat alle 12 euroa.