Sabina Särkkä lumoavassa bikinikuvassa: ”Haluisin vaan nyt sujahtaa biksuihin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuja realitysarjoja tähdittänyt julkkiskaunotar Sabina Särkkä on missikaunotar, joka on nykyisin todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Tänä syksynä Sabina yllätti faninsa menemällä naimisiin Välimeren aalloilla pitkän purjehduslomansa päätteeksi.

Nyt Särkkä yhtyy lukemattomiin muihin suomalaisiin, jotka kaipaavat jo kovasti kesää.

– Haluisin vaan nyt sujahtaa biksuihin ja hyppää tosta veneen kannelta turkoosiin mereen, kiitos. Who’s in? Semi harmaa ilma alkaa vähän, Sabina Särkkä kiteyttää ajatuksensa harmaasta syksystä.

Vihjeitä Sabinan taannoisista häistä tuli jo päivää aiemmin, kun missikaunotar julkaisi halailukuvan, jonka yhteydessä hän kertoi ystäviensä ja perheensä olleen juhlistamassa parin tärkeintä päivää. Viestin lopun asiasana #justmarried paljast mistä on kyse. Kreikan vesillä järjestetyssä juhlassa oli paikalla myös muun muassa Sara Sieppi.