Baseball-tuomari uhkasi sisällisodalla: ”Ostan rynnäkkökiväärin jos syytätte presidenttiä”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa eletään poliittisesti tulehtuneessa tilanteessa, jossa presidentti Donald Trumpia epäillään useista virkarikoksista. Tämä on johtanut siihen, että kansakunta on jakaantunut kahtia enemmän kuin vuosikausiin. Samalla äärimmäisiä mielipiteitä edustavat ovat yhä enemmän äänessä.

Yksi heistä on Pohjois-Amerikan baseball-liiga MLB:n tuomari Rob Drake. Mies aiheutti äsken kohun kirjoittamalla kovasaisen uhkauksen Twitteriin. Hänen tilinsä on nyt suljettu ja kirjoitus otettu tutkinnan alle ESPN:n toimesta.

– Ostan huomenna AR-15 -rynnäkkökiväärin, jos syytätte MINUN PRESIDENTTIÄNI virkavirheestä tällä tavalla, ja TULETTE KOKEMAAN SEURAAVAN SISÄLLISSODAN!!!, Rob Drake kirjoitti TMZ-lehden mukaan.