Nainen kyllästyi liikalihavuuteensa – osallistuu nykyään fitness-kilpailuihin

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lääkäri sanoi 25-vuotiaalle australialaiselle Sally Leelle, että hän on sairaalloisen lihava. Hän päätti muuttua. Se ei kuitenkaan tapahtunut yhdessä yössä, vaan nainen pani koko elämäntapansa uusiksi ja saavutti suurimman unelmansa: Olla terve niin keholta kuin mieleltä.

Aiemmin liikalihavuus ajoi Sallyn masennukseen, mikä harmitti myös hänen miestään Jeremyä. Kun nainen päätti tehdä muutoksen, tuki Jeremy päätöstä ja on kannustanut Sallya siitä lähtien. Australian Gold Coastilla asuva pari onnistui tavoitteessaan ja Sally Lee laihdutti 1,5 vuodessa yhteensä 33 kiloa.

Hän muokkasi ruokavalionsa terveelliseksi ja ryhtyi kuntoilemaan. Sally Lee asetti itselleen tavoitteen, jossa hän kilpailisi bikini-fitnessissä. Tämä auttoi pysymään tavoitteessa ja noudattamaan hänelle tehtyä kunto-ohjelmaa. Laihtumista tärkeämpää on kuitenkin ollut itsetunnon kohoaminen ja sen myötä myös hänen ja Jeremyn rakkauselämän paraneminen.