Hailey Bieber uhkaili Selena Gomezia? Instagram-päivityksestä kohu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Selena Gomez julkaisi hiljattain tuoreen Lose You to Love Me -kappaleensa. Sen sanoitusten on epäilty viittaavan tähden ex-poikaystävään, Justin Bieberiin.

– Korvasit meidät kahdessa kuukaudessa kuin se olisi ollut helppoa, Selena laulaa kappaleella.

Pian kappaleen julkaisun jälkeen Justinin nykyinen vaimo Hailey jakoi tarinoissaan ruudunkaappauksen, jossa hän paljasti kuuntelevansa Summer Walkerin kappaletta I’ll Kill You. Fanit epäilivät sen olevan jotain vähemmän viatonta. He epäilivät kyseessä olleen Selena Gomezille kohdistettu viesti.

Hailey Bieber kuitenkin kiisti kappalevalinnan olleen osoitettu aviomiehensä ex-tyttöystävälle. Cosmopolitan-lehden mukaan hän kuvaili väitteitä hölynpölyksi, eikä kysessä ollut vastaus Selenan kappaleeseen.