Victorian enkeli kuin bikinipuuma – kuvissa kuosit kunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka julkkisnaiset ovat ryhtyneet vaihtamaan leopardikuviota uuteen hittikuosiin, eli mustavalkoiseen seepraan. Se ei näytä häiritsevän eteläafrikkalaista supermallia Candice Swanepoelia, joka tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun tähtenä.

Toisen lapsensa viime vuonna Hermann Nicolin kanssa saanut Swanepoel poseeraa nyt upeassa kuvasarjassa esittelemässä leopardikuosisia bikineitä. Mallisto on ainakin osin hänen omaa tuotantoaan.

View this post on Instagram

Resort 20 🐆 @tropicofc

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Candice Swanepoel synnytti terveen pojan kotonaan kesällä 2018. Pian synnytyksen jälkeen naisesta alkoi leviämään sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän nautti aurinkoisesta päivästä uimarannalla. Nainen sai kuvien jälkeen osakseen ilkeitä kommentteja siitä, että hän olisi ollut huonossa kunnossa. Swanepoel muistutti tällöin fanejaan, että kuvat oli otettu 12 päivää synnytyksen jälkeen.

Uusimmat