Mies pidätettiin tavaratalossa – harrasti seksiä Frozenin lumiukon kanssa

Ohhoh! · Tim Isokivi

20-vuotias mies on pidätetty hämmentävästä rikoksesta. Hän jäi kiinni harrastettuaan seksiä pehmolelun kanssa Floridan St. Peterburgissa sijaitsevassa Target-tavaratalossa.

Silminnäkijöiden mukaan Cody Meaderotti hyllystä Frozen-elokuvan lumiukko Olafia esittävän pehmolelun ja alko nylkyttämään sitä. Ejakuloituaan lelun päälle hän laittoi sen takaisin hyllyyn. Tämän jälkeen hän otti hyllystä isokokoisen yksisarvispehmolelun ja toisti tekonsa sille.

Meader pidätettiin rikollisesta ilkivallanteosta syytettynä. The Smoking Gun -sivuston mukaan poliisin raportista ilmenee, että mies tunnusti tulleensa Olafin päälle. Kumpikin Meaderin hyväksikäyttämistä pehmoleluista on sittemmin poistettu hyllystä ja hävitetty.