Nicki Minaj naimisiin – onko pariskunnalle tulossa vauva?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiphopin kuningatar, 36-vuotias Nicki Minaj on mennyt naimisiin Kenneth ”Zoo” Pettyn kanssa. Nainen on tarkoituksella poistunut julkisuudesta, joten hääjuhlakin oli salainen ja pienen piirin tapahtuma. Nicki Minaj kertoi avioitumisesta Instagramissa.

Nicki Minaj on kertonut ottaneensa miehensä sukunimen osaksi omaa alkuperäistä nimeään. Hän on nykyisin Onika Tanya Maraj-Petty ja etuliitteenä voidaan käyttää rouva-sanaa. Hiphop-laulaja on seurustellut miehen kanssa alle vuoden, joten moni epäilee naisen odottavan ensimmäistä lastaan, mikä on syynä myös pika-avioitumiseen.

Aktiivista uraa 15 vuotta tehnyt amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Nicki Minaj on ilmoitti äsken Twitterissä, että hän jää eläkkeelle. Hän haluaa keskittyä perheeseen. Hänen tuore aviomiehensä työskentelee musiikkituottajana.