Perheenisä muokkasi itsestään paholaisen näköisen – pysyvästi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialainen perhe kasvattaa pientä tytärtään tavallisten vanhempien tavoin. Erona on isän ja äidin äärimmilleen viety kehonjalostus, jonka johdosta molemmilla on poikkeuksellisen runsaasti tatuointeja, lävistyksiä ja erikoisia ulkonäkömuokkauksia. Tämä on johtanut kasvatustaitojen tuomitsemiseen.

Pedro Kenso on 26-vuotias isä, jonka vartalosta on tatuoitu 60 prosenttia. Hänen vaimonsa Vanessa otti ensimmäisen tatuointinsa vasta Pedron tapaamisen jälkeen, mutta on nyt itsekin hurahtanut vartalonsa koristeluun mustekuvilla. Hänen mielestään Pedro on jo muokannut ulkonäköään riittämiin, koska miehellä on erikoisuuksia silmämunia ja korvanlehtiä myöten.

Pedrolla on ohimoissa implantit, joiden avulla hän saa itselleen keinotekoiset sarvet pahoilaisen tyyliin. Hän on kuitenkin luonteeltaan kiltti ja ottaa muut huomioon. Mies haluaa todistaa, että ulkonäkö ei määrittele luonnetta ja kaikilla on oikeus omaan tyyliinsä.