Pete Davidson treffeillä Cindy Crawfordin teinityttären kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Ariana Granden kanssa taannoin pikavauhtia kihlautunut koomikkonäyttelijä Pete Davidson on nähty useiden julkkisnaisten seurassa tämän vuoden aikana. Nyt mies on käynyt kahveilla 18-vuotiaan mallin, Kaia Gerberin kanssa.

Cindy Crawfordin tytär ja mallivalmennettava Kaia Gerber on nähty nuoresta iästään huolimatta lukuisilla catwalkeilla ja tunnettujen muotilehtien sivuilla. Nyt nuori neitokainen on piipahtanut kahvittelemassa koomikko-casanova Pete Davidsonin kanssa. Silminnäkijät kuvailivat kaksikon välejä lämpimiksi.

Hollywoodin julkkisnaisten seurassa viihtyvä 25-vuotias Davidson nauratti Crawfordin lasta melkoisesti. Mies nähtiin aiemmin poistumassa Kaia Gerberin asunnolta, mutta he ovat kertoneet olevansa ainoastaan ystäviä, Page Six uutisoi.

View this post on Instagram

👻

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on