Brittiläinen K-pop -fani sai uudet kasvot – tältä kohumies näyttää nyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Oliver ”Oli” London on muodostanut pakkomielteen K-pop -bändiin nimeltä BTS. Mies on muokannut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla, jotta hän näyttäisi mahdollisimman paljon yhtyeen päälaulaja Jimiltä. Nyt hän on esitellyt uusia kasvojaan.

Lontoossa asuva Oli London matkusti Etelä-Koreaan plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin. Miehen leuka ja poskiluut hiottiin pehmeälinjaisemmaksi ja muistuttamaan enemmän aasialaisten ulkonäköä. Hän esitteli tuloksia ystävilleen leikkausarpien paranemisen jälkeen.

Ystävät häkeltyivät, sillä mies näyttää heidän mukaansa nykyisin animehahmolta. Hänen tavoitteenaan on näyttää korealaiselta, mutta siihen on vielä runsaasti matkaa. Mies on alkanut julkaista K-poppia myös itse.