Kauhutalon vieraat joutuvat allekirjoittamaan 40-sivuisen vastuuvapautuksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

McKamey Manorin väitetään olevan Yhdysvaltojen pelottavin kauhutalo. Kokemusta kuvaillaan niin kauheaksi, ettei kukaan ole onnistunut läpäisemään Tennesseen Summertownissa sijaitsevaa kauhukierrosta kokonaan. McKamey Manorin kokonaan kiertävälle luvataan 20 000 dollarin palkkiota.

Talon omistavan Russ McKameyn mukaan kukaan ole kyennyt siihen. Sisäänpääsymaksuksi vierailijoiden tarvitsee vain lahjoittaa McKameylle pussillinen koiranruokaa. Heillä täytyy kuitenkin olla myös sairasvakuutus, läpäistä liikunta- ja huumetesti sekä allekirjoittaa 40-sivuinen vastuuvapautussopimus.

McKamey kertoo räätälöivänsä jokaisen vierailijan kokemuksen heidän pelkojen mukaiseksi. Koko kierros myös kuvataan. Click Orlando -sivuston mukaan vierailijat ovat nimittäin yrittäneet nostaa miestä vastaan kanteita vedoten asioihin, joita talossa ei todellisuudessa tapahtunut.