Oppilas otti haulikon kouluun – valmentaja otti aseen pois ja halasi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Moni pelkäsi pahinta 18-vuotiaan oppilaan saavuttua Yhdysvatojen Oregonissa sijaitsevaan kouluun haulikon kanssa. Tilanne sai kuitenkin onnellisen lopun valmentajana ja vartijana työskentelevän Keanon Lowen ansiosta.

Parkrose high schoolissa opiskeleva Angel Granados-Diaz oli ottanut kouluun mukaan haulikon. Lowe huomasi tilanteen ja toimi salamannopeasti. Valvontakameran videolla nähdään kuinka hän otti haulikon pois teiniltä ja rauhoitteli häntä halaamalla.

Granados-Diazin haulikossa oli yksi ammus. Muiden oppilaiden tai opettajien sijaan mielenterveysongelmista käsineen nuoren tarkoituksena oli ampua koulussa itsensä.

NBC-uutissivuston mukaan Lowe kertoi oppilaalle hänen elämänsä olevan elämisen arvoista. Grandos-Diaz tuomittiin ehdolliseen rangaistukseen, minkä lisäksi hän on sittemmin saanut apua ongelmiinsa.