Tankotanssija Henriikka Roo teatterin lavalle – tähdittää pikkujouluiloittelua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelaisen Sketsiteatteri Palatsin pikkujouluiloittelua tähdittää tänä vuonna myös Henriikka Roo, joka on tullut suomalaisille tutuksi erityisesti tankotanssijana. 1. marraskuuta ensi-iltansa saavan esityksen nimi on Pukki Palatsissa. Esityksen muita tähtiä ovat Jari Salmi ja Teemu Koskinen.

– Pukki Palatsissa on minulle uusi aluevaltaus, en ole ennen näytellyt vuorosanojen kera. Olen tosi innoissani tästä pestistä. Pääsen viimein tekemään teatterilavalla luovempia ja tarinankerrontaa akrobatiaan yhdistäviä esityksiä sekä naurattamaan ihmisiä, Henriikka Roo kertoo kiinnityksestään.

Jari Salmen kirjoittama Pukki Palatsissa sukeltaa sketsi sketsiltä pikkujoulun syövereihin. Myös Henriikan fyysiset suoritukset aiheuttavat jännitystä. Tankotanssija uhmaa nimittäin painovoimaa kansainvälisilläkin kisalavoilla hurmanneilla tempuillaan.

Sketsiteatteri Palatsi aloitti toimintansa kesäkuussa 2019 Tuulensuun Palatsin historiallisissa tiloissa Tampereella. Alkuperäisen vuoden 1929 tyylin mukaiseen entisen elokuvateatterin katsomoon mahtuu kerralla jopa 300 pikkujoulunnälkäistä katsojaa.

Näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Jari Salmen (Pulkkinen) luotsaama teatteri keskittyy ohjelmistossaan tähän päivään pureutuvaan sketsikomediaan ja yleisön viihtymiseen. Perheyrityksen tuottajana toimii tytär Vilma Salmi ja teatterin yhteydessä toimivasta ravintolasta vastaa poika Veeti Salmi.