Alessandra Ambrosio keikisteli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti.

View this post on Instagram

Sea, sand and coconut water 🥥 #NaturalMysticCollection 📷 by @mhternes

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Nyt Alessandra esittelee täydellisyyttä hipovaa bikinivartaloaan muun muassa makoilemalla uimarannalla ja poseeraamalla yhdessä kuvankauniiden ystäviensä kanssa.

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.