Auto-onnettomuus videolle Venäjällä – hurjastelijan auto lensi kyljelleen

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Joskus liikenteessä kannattaa ajaa kärsivällisesti muiden autojen ohittelun sijaan. Tuoreella venäläisvideolla ohitusyritys johtaa onnettomuuteen vilkkaalla autotiellä.

Kojelautakameran ikuistamalla videolla harmaan Kia-merkkisen auton kuljettaja yrittää lähteä ohittamaan edellään ajavaa autoilijaa. Hän tulee kuitenkin aliarvioineeksi valkoisen Sedanin ja BMW:n välisen tilan.

Kia törmää BMW:hen ja lentää sen voimasta vaarallisen näköisesti kyljelleen asfaltille. Vaarallinen tilanne saa muunkin liikenteen pysähtymään. Daily Mail -lehden mukaan onnettomuusautossa oli kyydissä lapsi, mutta sekä hän että kuljettaja selvisivät tilanteesta ehjin nahoin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.