Tänään vietetään Pukeudu parhaimpiisi kotona -teemapäivää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy monenlaisia hauskoja teemapäiviä. Suomessa on nähty jo usean vuoden ajan Anna lapsesi pukea sinut -päiviä, jotka ovat olleet suosittuja sosiaalisessa mediassa. Nyt idean isä Lauri Salovaara on esitellyt uuden teempäivän, jota juhlitaan ensikerran tänään 30. lokakuuta.

Kyseessä on Pukeudu parhaimpiisi kotona -teempäivä, jonka Salovaara kehitti tuodakseen juhlaa pimeän syksyn keskelle. Tänään keskiviikkona kodeissa voidaan esimerkiksi työpäivän jälkeen virittäytyä juhlatunnelmaan ja pukeutua vaatekaapin upeimpiin asuihin. Tunnelmaan voi lisäksi virittäytyä esimerkiksi hyvällä illallisella ja vaikkapa viinillä.

– Muistathan kaivaa esille myös ne pöytähopeat ja paremmat viinilasit. Kattauksen kruunavat valkoinen pöytäliina ja kukkakoristeet. Valmistautumisessa on tärkeää, että ne, joiden kanssa iltaa aiot viettää, osallistuvat suunnitteluun ja toteutukseen. Anna siis lapsillesikin sananvalta tarjoilujen ja koristelun suhteen. Ruokakin on kivempi tehdä yhdessä, Lauri Salovaara kertoo.

Tänä iltana ei kannata päivittää somea, vaan julkaista mukavan illan kuvat verkossa vasta huomenna torstaina. Silloin kannattaa käyttää hashtageja #pukeuduparhaimpiisikotona ja #pukeuduparhaimpiisikotonapäivä. Lisätietoja teemapäivän Facebook-sivuilta.