Koira jäi jumiin auton puskurin taakse – pelastettiin 45 minuuttia myöhemmin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Shiba-rotuinen koira on joutunut melkoiselle matkalle jäätyään auton alle. Kuin ihmeen kaupalla eläin selvisi rankasta koettelemuksesta hengissä.

New Yorkin Rotterdamissa ajanut kuljettaja tunsi törmänneensä johonkin ja pysäytti ajoneuvonsa. Hän ei kuitenkaan löytänyt autoon ilmestyneestä kolhusta huolimatta merkkiäkään eläimestä. Jatkettuaan matkaansa 45 minuutin ajan kuljettaja kuuli outoa ääntä auton sisältä.

Kävi ilmi, että kuljettaja oli törmännyt Coco-nimiseen koiraan joka oli jäänyt jumiin auton puskurin taakse. Paikalle hälytetyt poliisit onnistuivat vapauttamaan koiran. Koira selvisi vaarallisesta tilanteesta hengissä vaikka joutuikin leikkaukseen murtuneen kyynärpään vuoksi, uutisoi WNYT.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.