Madison Louch läpinäkyvässä asussa – rinnat kuultavat alta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Nyt Madds nähdään poseeraamassa rohkeassa asussa sosiaalisen median kuvassaan. Siinä DJ-kaunotar istuskelee kuohuviinilasi kädessään sohvalla. Tarkkasilmäiset voivat huomata kuvasta, että näyttävä asu on läpikuultava, eli paljastaa sisältönsä hieman liiankin kanssa.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.