Marika Fingerroos nakuilee saunakuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

Nyt Marika Fingerroos on julkaissut sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen rohkean kuvan, jossa hän makoilee täysin alastomana saunan lauteilla. Vatsallaan makoileva kohukaunotar toteaa kuvatekstissä, että muiden julkaistessa naamiokuvia hän naamioituu lauteilla.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.