Poliisikoiran pentu Mörkö ihastutaa – toivottaa rauhallista pyhäinpäivää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Halloweenin alkuperäinen tarkoitus on ollut pahojen henkien karkoittaminen uuden vuoden ja sadonkorjuun juhlan aikana. Suomessa vastaavaa juhlaa on kutsuttu kekriksi. Juhlan luonne kuitenkin muuttui kristinuskon levittäytyessä maailmaan ja sitä alettiin kutsua pyhäinpäiväksi.

Lapin poliisi on nyt julkaissut hellyyttävän videon, jolla nähdään pieni poliisikoiranpentu Mörkö. Paperisen kurpitsalyhdyn kanssa leikkivä Mörkö on kaikkea muuta kuin pelottava. Poliisi haluaa toivottaa Facebookin kautta rauhallista pyhäinpäivää.

– Tulevaan viikonloppuun mahtuu tapahtumia halloweenin riemuista kekriperinteisiin ja pyhäinpäivän rauhoittumiseen. Lapin poliisilaitos ja poliisikoiranpentu Mörkö toivottavat kaikille hyvää ja turvallista pyhäinpäivää!

Poliisikoira Mörkö ja halloweenin riemut

Tulevaan viikonloppuun mahtuu tapahtumia halloweenin riemuista kekriperinteisiin ja pyhäinpäivän rauhoittumiseen. Lapin poliisilaitos ja poliisikoiranpentu Mörkö toivottavat kaikille hyvää ja turvallista pyhäinpäivää!

Publiée par Lapin poliisilaitos sur Vendredi 1 novembre 2019