Prinssi Harry ja Meghan Markle matkustavat Amerikkaan – viettävät kiitospäivää rakastavien ihmisten kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sussexin herttuaparin elämä ei ole kovinkaan ruusuista brittihovissa jatkuvan arvostelun ja median luoman paineen vuoksi. Nyt pariskunta on päättänyt suunnata Meghan Marklen kotimaahan Yhdysvaltoihin kiitospäivän viettoon.

Prinssi Harry ja Meghan Markle ottavat viisi kuukautta vanhan Archie-poikansa mukaan ja lentävät Yhdysvaltojen Los Angelesiin juhlimaan kiitospäivää. He viettävät erityisesti aikaa Meghanin äidin, Doria Raglandin kanssa. Pääasia on, että perhe saa olla rakkaimpien ihmisten lähellä, People-lehdessä kerrotaan.

Perhe on suunnitellut jopa pysyvämpää muuttoa Amerikkaan, koska he eivät ole sopeutuneet Windsorin linnan elämään. Meghan Markle on kotoisin Yhdysvalloista, joten perhe etsii Kaliforniasta itselleen toista kotia. He kuitenkin hoitavat vuoden loppuun asti sovitut työtehtävät ennen pientä taukoa ja yhdessäoloa.