Caitlyn Jenner täytti 70 vuotta – missä osa julkkislapsista oli?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olympiavoittaja ja televisiopersoona William Bruce Jenner tunnetaan nykyisin nimellä Caitlyn Marie Jenner. Hän täytti äskettäin 70 vuotta ja juhli merkkipäiväänsä lähipiirin kesken suosikkiravintolassaan Malibun Nobussa.

Tunnelmallisen syntymäpäiväjuhlan Nobussa järjestänyt Caitlyn Jenner julkaisi yhteiskuvan Instagramiin. Juhlinnassa oli mukana Kylie ja Kendall Jenner, Brandon Jenner ja hänen raskaana oleva tyttöystävänsä Cayley Stoker, Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian ja Caitlynin asuinkumppani Sophia Hutchins. Brody Jenner on Australiassa, eikä juhlissa nähty kahta vanhimpaa sisarusta, Burt ja Casey Jenneriä.

Myös vuosikausia Jennerin kanssa saman katon alla elänyt ja kasvanut Khloe Kardashian puuttui joukosta. Nainen kertoi sosiaalisessa mediassa viettäneensä koko päivän mainoskuvauksissa. 70-vuotissyntymäpäiväjuhlia voidaan pitää yhtenä elämän merkityksellisimmistä vuosiluvuista, joten joidenkin lasten poissaolo kummastuttaa.

– Vietän nykyisin paljon aikaa yksin kotona. Minulla on monta lasta, mutta läheinen suhde heihin on vaikeaa olosuhteiden pakosta. Kaikilla on oma elämä ja he ovat siirtyneet eteenpäin. Me olemme vain ihmisiä ja vierailemme täällä vain hetken. Tulemme ja menemme, mutta toivottavasti pystymme kaiken päättyessä sanomaan, että perhe on ollut aina olemassa sinua varten, Caitlyn Jenner sanoi aiemmin.