Mies soitti kerralla koko orkesterin – esitti Star Warsin tunnarin äänihuulillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saammeko esitellä musiikkivirtuoosi Matthew Van Nessin. Hän on mies, joka hallitsee monta eri äänilajia ja soitinta. Van Ness on nyt korvannut orkesterin soittimet äänihuulillaan.

Mies on laulanut jokaisen soittimen äänet erikseen ja liittänyt taltioinnit yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi. Star Warsin mahtipontinen tunnari on soitettu alunperin sinfoniaorkesterin voimin, mutta Matthew Van Ness osoittaa, että sama onnistuu myös yhden miehen orkesterina.

Hän myöntää, että osa nuoteista on kuitenkin hänen äänialansa ulkopuolella, joten mies on joutunut käyttämään automaattista korjausta tietokoneella. A cappella -versioita on tehty lukuisia, mutta Van Nessin suoritus on yksi kaikista vaikuttavimmista.