Nyt grillataan pekoniin käärittyjä suolakurkkuja – yksinkertaista ja herkullista

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Suolakurkut ovat antaneet viime vuosina makuaan niin limonadeihin, jäätelöön kuin sipseihinkin. Moni rakastaa rouskutella suolakurkkuja sellaisenaan tai ruoan seassa. Ne sopivat erinomaisesti myös grillattaviksi.

Ruokasivusto Delish on vinkannut reseptin, jossa suolakurkkulohkot kääritään pekoniin. Lohkot voi valmistaa joko uunissa tai grillissä. Paista pekoniin käärittyjä suolakurkkuja pellin tai alustan päällä noin 220-celsiusasteessa 15 minuutin ajan.

Pekonisuolakurkut sopivat myös vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. Niitä voi tarjoilla esimerkiksi salaatin tai dippikastikkeen kanssa.

https://www.facebook.com/delish/videos/10157050007377437/