Offset lensi Venäjälle – teki yksityiskeikan pojan bar mitsvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Juutalaiset pojat viettävät 13-vuotiaana bar mitsva -nimistä juhlaa. Kyseessä on siirtymäriitti, jonka jälkeen pojasta tulee uskonnollisesti täysi-ikäinen. Taannoin eräs venäläinen poika sai supertähti Offsetin esiintymään juhliinsa.

Ilmeisen varakkaan perheen vesa on julkaissut Instagramiin yhteiskuvan räppäri Offsetin kanssa. Tiedossa ei ole keikkapalkkion suuruutta, mutta artistit ovat tehneet yksityiskeikkoja 50.000 dollarista aina miljoonaan dollariin asti. Räppäri on saanut todennäköisesti keikkapalkkion lisäksi myös yksityislennon ja täyden ylläpidon juhlissa.

Bar mitsvaa juhlittiin Moskovassa, TMZ uutisoi. Hän suostui myös yhteiskuviin nuorten faniensa kanssa. Bar mitsvan juhlakalu näyttää olevan ikionnellinen yhteiskuvassa räppärin kanssa.