Treffien nolo virhe on hyvin yleinen – tämä tyrmää kumppanin kertaheitolla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Treffailua ei kannata ottaa liian tosissaan, koska nykyaikana deittailuista on tullut parin etsinnän lisäksi yksi ajanviettotavoista. Silti jokaisen kannattaa pitää mielessään, että uusia ihmisiä tavatessaan on hyvä pitää silmät, korvat ja sydän avoimena mahdollisen rakkauden osuessa kohdalle.

Jos suhtautuu pintapuolisesti treffailuun ilman tosiasiallisia perusteita, ei omaa kultaa löydä todennäköisesti koskaan. Jokaisen on hyvä luottaa uusien ihmisten kohdalla omaan intuitioon siitä, voisiko henkilö olla sopivaa seurustelumatskua. Jos kärsii sitoutumiskammosta, on entisessä suhteessa kiinni tai kokee treffailun ainoastaan väyläksi seksiin, kannattaa deittailu lopettaa kokonaan. Pelaaminen on epäreilua.

Jos et ikinä määrittele odotuksia tai unelmia parisuhteelta, et sellaista voi myöskään löytää. Jos tapailee ihmisiä ilman, että odottaisi edes saavansa heiltä oikeanlaista vastakaikua, tekee samalla karhunpalveluksen itselleen. Tällöin ei luo itselleen arvoa, jonka toisen ihmisen tulisi myös omaksua. Tärkeintä deittailussa on olla rehellinen itselleen ja sille, mitä oikeasti haluaa ilman turhaa esittämistä tai pelaamista.