Heidi Klum riisui lateksirintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien veteraaniosastoa jo nykyisin edustava Heidi Klum on jo lopettanut varsinaisen aktiiviuransa, mutta poseeraa kuitenkin edelleen paitsi sosiaalisessa mediassa välillä myös mainoksissa. Viime kesänä hän avioitui upeissa satuhäissä.

View this post on Instagram

L❤️VE YOU 2

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Viikonloppuna Heidi nähtiin Halloweenin kunniaksi eräässä maailman upeimmista asuista, jota hän valmisteli kokonaiseen tiimin kanssa viikkokausien ajan. Nyt nakuasu on riisuttu ja Heidi on heti päätynyt tanssimaan villisti valkoisissa bikineissä.

View this post on Instagram

🤗🖤

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Taannoin paljastui, että räppäri Drake oli aikoinaan pyytänyt treffeille supermalli Heidi Klumia. Hän lähestyi Heidiä viestillä, johon mallikaunotar ei kuitenkaan vastannut. Myöhemmin Klum kertoi räppärin olleen myöhässä viestinsä kanssa, sillä huippumalli oli juuri tavannut nykyisen sulhasensa, Tokio Hotel -kitaristi Tom Kaulitzin.