Ana Braga arkiasussa – vähemmästäkin miesten päät kääntyvät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa.

View this post on Instagram

Thank you God for another day ❤️

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Äskettäin Ana mainosti verkkosivujaan julkaisemalla siellä alastonkuvansa, josta hän julkaisi pelkän tiiserin sosiaalisessa mediassa. Nyt Braga poseeraa hieman peittävämmissä asuissa, mutta tavoilleen uskollisena kuitenkin siten, että hänen kurvinsa eivät takuulla jäisi yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

View this post on Instagram

Who do you cheer for in the #nfl ? 🏈 #bears100

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

View this post on Instagram

Do you celebrate Halloween? 🎃

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

View this post on Instagram

Whats your favorite dessert? 🍰 #nationaldessertday

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.