Ariel Winterin uusi tyyli – ihmiset epäilevät kauneusleikkauksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Ariel Winter on aloittanut uransa jo neljävuotiaana. Viihdemaailma on vaatinut veronsa, sillä nainen on joutunut ottamaan aika ajoin taukoa parrasvaloista ja sosiaalisesta mediasta. Hän on joutunut toistuvasti arvostelujen kohteeksi muodokkaan vartalonsa esittelemisestä.

Ariel Winterin edustaja kertoi viime vuonna, että näyttelijätär kohtaa jatkuvasti vihapuhetta. Nyt nainen on julkaissut kuvan uudesta ja raikkaasta ulkonäöstään. Monet ovat kehuneet Ariel Winterin uudistunutta ja heleää ulkonäköä.

Samaan aikaan yhtä moni epäilee, että nainen olisi turvautunut viime vuosina kauneusleikkauksiin. Winter ei ole kommentoinut uudistunutta lookkiaan. Kuvat puhuvat puolestaan.

https://www.instagram.com/p/BxBwlE9AW8Z/