Etkö pysty rajoittamaan ruutuaikaa? Nerokas keksintö auttaa heti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilainen Twitter-käyttäjä on julkaissut kuvan uudesta hankinnastaan. Hän kertoo käyttäneensä liikaa älypuhelinta, joten miehen oli keksittävä jonkinlainen ratkaisu ruutuajan rajoittamiseksi. Hän hankki muovisen kassakaapin.

Ajastimella toimiva säilytysrasia voi olla apuna silloin, kun haluaa tehdä muuta kuin olla nenä kiinni puhelimen ruudussa. Ajastimeen voi asentaa haluamansa ajan, kuinka kauan kansi pysyy lukittuna. Rasiaa ei pysty avaamaan kuin rikkomalla.

Rikkominen ei kuitenkaan kannata. Tuo maksaa Japanin Amazon-verkkokaupassa 185 euroa, joten kyse on suhteellisen hintavasta hankinnasta. Sopii myös toivoa, että puhelimelle ei tule käyttöä esimerkiksi hätätilanteessa, kun se on visusti lukkojen takana. Toki laatikkoon voi säilöä vaikkapa kodin karkkipussit tai kotiarestia kärsivän lapsen avaimet.